Home | Plan | Help FR | DE | NL | EN rss
Nieuws Agenda Gids
blind print
Home Toerisme Cultuur - Evenementen Muziekfeest – Vibraties

Muziekfeest – Vibraties

Voor iedereen en naar ieders wens muziek; dat is de grote uitdaging van het Muziekfeest dat jaarlijks het Waals en Brussels publiek verwent. Het gratis muziekfeest is toegankelijk voor iedereen en staat garant voor het meest diverse publiek.

In het kader van de feesten en in dezelfde geest organiseert Malmedy het festival
"Vibrations" familiaal en feestelijk. Alle muziekgenres staan op de affiche : rock en country franse chanson, klassieke muziek, romantische muziek en jazz … Men kan er experimenteren met andere vormen van toneelkunst, zoals dans en spektakel

"Vibrations" geeft een opportuniteit aan groepen, groot of klein, bekend of onbekend uit de Benelux, Duitsland of elders om zich in aangename omstandigheden te leren kennen. De ambitie is duidelijk : het Muziekfeest van Malmedy is het meest gekende van gans de provincie Luik.

In 2010 van 18 tot 20 juni, rekent het Muziekfeest bij de opening op gezelligheid, en een goede artistieke programmering. Het is de gelegenheid om te applaudisseren voor artiesten van de Franse Gemeenschap en meerdere internationale projecten. Omdat deze feesten samenvallen met de braderie kan je ook rondwandelen in winkels, slenteren in de straten of genieten van een drankje op een terras ! Het loont de moeite !
fermer