Home | Plan | Help FR | DE | NL | EN rss
Nieuws Agenda Gids
blind print

Wandelzoektocht in de stad Malmedy

In samenwerking met het” Huis voor Toerisme “ heeft het “Royal Syndicat d'Initiative” een permanente wandelzoektocht georganiseerd die u toelaat de mooiste plekjes van de stad en een deel van haar historische gebouwen te ontdekken.
Het is zeker geen sportieve uitdaging met de bedoeling het parcours zo snel mogelijk af te leggen...... maar een ontdekkingstocht van al het moois in deze historische stad.
Wat moet je doen om te deel te nemen? Ga eenvoudig naar het “Huis voor Toerisme” ,daar start de wandelzoektocht die u zal “ leiden “ naar de meest belangrijke en pittoreske delen van de stad.
Het “Huis voor Toerisme” is tijdens de week geopend van 1O – tot 18 uur en op zon- en feestdagen van 10 – tot 17 uur. Haal daar de routebeschrijving en vragenlijst die je op het einde van de wandelzoektocht gewoon ingevuld terugbezorgt.  
Om de twee maanden zal een prijsuitreiking plaatsvinden (telkens op de eerste dag van de maanden september – november- januari – maart – mei en juli ).

De inschrijving is volledig gratis.

Voor meer gedetailleerde informatie kan u terecht in:” het Huis voor Toerisme “, Place Albert 1er, 29 a   4960 Malmedy  Tel. 080 - 330 250.

Nuttige links

fermer